Liefdevol Afscheid

1. Visitekaartjes

Als eerste stap in het project ben ik begonnen met het ontwerp van de visitekaartjes. Hoewel het logo al was ontworpen, was het nog niet in vectorformaat beschikbaar. Daarom heb ik het logo eerst gevectoriseerd, zodat het in elk ontwerp gebruikt kon worden en op elke gewenste grootte schaalbaar was.

Voor de visitekaartjes is gekozen voor een groene kleur, die uiteindelijk de huisstijlkleur van het bedrijf is geworden en in alle grafische uitingen terugkomt. De visitekaartjes zijn gedrukt bij Focus Print en Druk in Oldenzaal, met een luxe gouden spot-UV laag en in 4/4 full color dubbelzijdig.

Wil jij ook professionele en gepersonaliseerde visitekaartjes? Neem contact met ons op, en we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Contact opnemen

REVIEW

“Eén ding is zeker! Je krijgt geen spijt van dat je met Robyn in zee gaat. Robyn is een zeer kundige dame die goed aanvoelt wat er nodig is en heel snel schakelt. Ze heeft voor ons (Liefdevol Afscheid met Fardau en Bianca) meerdere opdrachten gedaan en wij zijn erg enthousiast. Dikke aanrader dus!”

Fardau & Bianca

Ook een review achterlaten? Dat doe je via deze link.

2. Website

Voor de lieve dames van Liefdevol Afscheid heb ik een nieuwe website ontwikkeld voor hun net gestarte bedrijf in de uitvaart-branche. Bij het ontwerp heb ik de huisstijlkleuren groen en goud geïntegreerd, samen met de gekozen lettertypes en beeldmerken, om een strak en consistent geheel te creëren.

De fotografie op de website is grotendeels verzorgd door Suus Fotosjop. Daarnaast heb ik de foto’s op de “Over ons” pagina mogen verzorgen.

De website biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder blogs, recensies en een condoleanceregister, om bezoekers een uitgebreide en waardevolle ervaring te bieden.

Wil jij ook je eigen gepersonaliseerde website? Maak dan snel een afspraak en misschien zitten wij binnenkort samen aan tafel om jouw wensen en behoeften te bespreken.

Afspraak maken

3. Wensenboekje

Fardau en Bianca waren op zoek naar een boekje dat mensen helpt om hun wensen op papier te zetten en hen wellicht inspireert over hoe zij hun afscheid wensen. Op basis van hun eigen teksten heb ik een bijpassende opmaak gemaakt die uiteraard perfect aansluit bij de huisstijl.

Wil jij ook weten wat er allemaal mogelijk is? Schroom niet om mij een berichtje te sturen.

Berichtje sturen

4. Fotografie

Als laatste stap heb ik de fotografie voor de “Over ons” pagina verzorgd. Hoewel ze al foto’s hadden van tijdens een uitvaart, ontbraken er nog persoonlijke portretfoto’s. Daarom zijn we een ochtend naar de Rhododendronlaan in Oldenzaal gegaan om deze prachtige foto’s te maken.

Zie hier het resultaat van deze leuke ochtend.

Wil jij ook je website persoonlijker maken met portretfoto’s of misschien zelfs teamfoto’s? Plan dan snel je afspraak in, en wie weet heb ik zelfs deze week nog tijd.

Afspraak inplannen

Meerdere projecten bekijken?

Swipe door middel van de pijltjes

Alex Roord Groep

Fotografie

Bekijk case

KB – Personal Training & Coaching

Fotografie | Website

Bekijk case

La Lau Conceptstore

Huisstijl

Bekijk case

Mccoy Cleaning

Huisstijl

Bekijk case

Deze merken gingen je voor...